SCREEN – UDVENDIG RULLEGARDIN TIL DINE VINDUEr

Bliver din bolig hurtig varm, når solen står og bager på vinduerne? Hvor markiser kan skærme for solen og forlænge aftenen udenfor, er en screen med til at sikre et godt og hyggeligt indeklima indendørs.

En screen kan bedst beskrives som et udvendigt rullegardin. Et udvendigt rullegardin er med til at sikre, at din bolig ikke bliver varmet for meget op af solen, samtidig med at det bevarer udsigten og lukker lyset ind.

En screen er nemlig et udvendigt rullegardin, der er transparent. Derfor får du med en screen en løsning, hvor kun 4% af solens strålevarme lukkes ind, uden at du skal gå glip af lyset.

De fleste udvendige rullegardiner har en motor og fjernbetjening, der sikrer mindst besvær og bedst mulig effekt.

FÅ EN SCREEN TIL DINE BEHOV

For at du får fuld effekt af dit nye, udvendige rullegardin, kræver det, at du får en løsning, der passer til netop dine vinduer og dine behov.

Hos Sun Design hjælper vi dig gerne med at finde et udvendigt rullegardin, der sikrer dig det behagelige og kølige indeklima, du sukker efter.

Det rigtige valg af udvendigt rullegardin sikrer dig, at du slipper for høj varme og lysreflekser i sommerperioden, samtidig med du kan lukke det behagelige dagslys ind.

Vil du have hjælp til at opnå den rigtige og ønskede effekt med dit nye udvendige rullegardin, så kontakt os og hør mere om screens.

Henvend dig via formularen​

Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mangeårig ekspertise

Det er din sikkerhed for, at du ender med den helt perfekte løsning. 

Gratis og professionel rådgivning

Vi står klar til at hjælpe dig med rådgivning inden for farvevalg, funktionalitet og design.

Hjælp til installation og montering

Vi hjælper dig gennem hele processen, fra valg til færdigt slutprodukt. 

Gardinbus på hele Sjælland

Vores gardinbus står altid klar til at besøge dit hjem og tilbyde dig personlig rådgivning.