VÆLG EN PERGOLA MARKISE TIL STORE TERRASSER OG UDEAREALEr

​En pergola markise er en lidt anderledes markise, der henvender sig til dig, som ønsker en markise til at dække et større areal. Markisen kører mere vandret ud end andre markiser og kræver skinner.

Den er ikke vandtæt, men kan til gengæld bruges til at dække for solen på terrasser eller i udestuer. En pergola markise kan bruges til overdækning hos cafeer og restauranter, der ønsker mulighed for udeservering.

Har man ikke råd til en egentlig udestue, kan en pergola markise udgøre et billigt alternativ. Hos os er du nemlig altid sikret en god pergola markise pris.

MARKISER TIL GODE PRISER

​En pergola markise dækker et større areal end en almindelig markise, men det betyder ikke, du skal betale for meget for den.

Hos Sun Design du sikker på at få en ny og stor markise til en rigtig god pris. Og selvom du får en god pergola markise pris, er der ingen grund til at være bekymret for kvaliteten.

Hos Sun Design er du sikker på at få en ny og stor markise til en rigtig god pris. Og selvom du får en god pergola markise pris, er der ingen grund til at være bekymret for kvaliteten.

​Alle vores markiser er af absolut højeste kvalitet, hvilket sikrer, at din nye markise dækker dine behov og holder længe.

FÅ HJÆLP TIL VALG AF PERGOLA MARKISE

​At vælge den rigtige markise kan være en svær opgave, hvis man ikke har erfaring på området.

Heldigvis er vi eksperter inden for markiser, og vi kan derfor hjælpe dig med at finde den rigtige markise til dine behov – og ikke mindst til den rigtige pergola markise pris.

​Derfor kan du roligt kontakte os, hvis du har brug for en ekstra stor markise.​

Henvend dig via formularen​

Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mangeårig ekspertise

Det er din sikkerhed for, at du ender med den helt perfekte løsning. 

Gratis og professionel rådgivning

Vi står klar til at hjælpe dig med rådgivning inden for farvevalg, funktionalitet og design.

Hjælp til installation og montering

Vi hjælper dig gennem hele processen, fra valg til færdigt slutprodukt. 

Gardinbus på hele Sjælland

Vores gardinbus står altid klar til at besøge dit hjem og tilbyde dig personlig rådgivning.