STORT UDVALG AF RULLEGARDINER TIL ALLE BEHOV

​Rullegardiner er et populært valg i de danske hjem. Det skyldes, at disse gardiner giver mange både æstetiske og praktiske fordele. Eksempelvis er rullegardiner med mørklægning oplagt i soveværelset, hvor det er vigtigt, at der kan blive helt mørkt – også om sommeren.

Men rullegardiner kan også være praktiske i andre rum, fx stuen eller køkkenet. Gardinerne fås i mange varianter, både med og uden mørklægning og i forskellige design. Vores store udvalg inden for rullegardiner sikrer, at du hos os altid kan finde den type gardin, som du leder efter.

MØRKLÆGNING TIL SOVEVÆRELSERNE

​Søvnforskning viser, at det er afgørende for vores søvns kvalitet, at det er mørkt i det rum, vi sover i. Om sommeren kan det derfor være svært at skabe de optimale søvnbetingelser, især for de mindste, som skal tidligt i seng.

Dette problem kan man løse med rullegardiner med mørklægning. Et rullegardin med mørklægning holder nemlig sol- og dagslys ude, så man skaber det optimale soveklima. Og i modsætning til, hvad mange tror, behøver gardiner med mørklægning ikke være sorte – lyse gardiner kan sagtens give samme effekt.

Hvis du ønsker hjælp til at lægge sove- eller børneværelserne hen i mørke om aftenen og natten, står vi altid klar med et rullegardin med mørklægning, der matcher dine behov.​

GARDINER TIL ALLE SLAGS VINDUER

​Rullegardiner er oplagt i soveværelset, men som sagt kan de også bruges i andre rum. Hos Sun Design har vi et stort udvalg, der sikrer, at du kan finde lige præcis det rullegardin, du er på udkig efter. Da det er vigtigt, at gardinet fylder vinduet helt ud, kan du hos os få rullegardiner efter mål.

Du kan også få rullegardiner til skråvinduer og ovenlysvinduer, hvilket er oplagt, hvis man fx har soveværelse i husets øvre etage. Vil du gerne have et rullegardin i et vindue, hvor du ikke selv kan nå, kan et elektrisk rullegardin være løsningen. Elektriske rullegardiner sikrer nemlig, at du kan styre dine gardiner med fjernbetjening.

Sidst men ikke mindst findes mange af vores rullegardiner i forskelligt design, lige fra ensfarvet til mønstret. Derfor kan du roligt handle hos os, uanset hvilket rullegardin, du mangler.

Henvend dig via formularen​

Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mangeårig ekspertise

Det er din sikkerhed for, at du ender med den helt perfekte løsning. 

Gratis og professionel rådgivning

Vi står klar til at hjælpe dig med rådgivning inden for farvevalg, funktionalitet og design.

Hjælp til installation og montering

Vi hjælper dig gennem hele processen, fra valg til færdigt slutprodukt. 

Gardinbus på hele Sjælland

Vores gardinbus står altid klar til at besøge dit hjem og tilbyde dig personlig rådgivning.