BRUG ALU- ELLER TRÆPERSIENNER TIL AT JUSTERE LYSINDFALDET

Står solens lys skarpt ind i dit hjem? Så kan alu persienner være løsningen på dine problemer. Alu persienner er netop designet til at give dig muligheden for at justere lysindfaldet.

Ved at stille på dem, kan du selv bestemme, præcis hvor meget lys, der skal lukkes ind i dit hjem. Det kan også være med til at sikre, at der ikke bliver for varmt i dit hjem om sommeren.

Derfor er alu persienner et populært valg, når det kommer til at lukke solens skarpe lys ude. Ikke mindst fordi alu persienner er en både nem og billig løsning, som passer ind i de fleste hjem.

FLOTTE TRÆPERSIENNER TIL DIT HJEM

​Inden for persienner er også træpersienner et populært valg. Det skyldes, at træpersiennerne giver æstetiske fordele. De passer ind i de fleste hjem og kan virke mindre voldsomme for indretningen end aluminiumspersienner.

Træpersienner kan desuden fås i forskellige designs, eftersom de både kan være naturligt farvede eller malet i fx sort eller hvid. Hvis du gerne vil lukke solens stråler ude af dit hjem på en stilet måde, er træpersienner det oplagte valg.

​VI TILBYDER KOMPETENT RÅDGIVNING

​Som sagt har vi et stort udvalg af persienner. Da det er vigtigt, de passer præcist til dit vindue, kan du hos os få persienner efter mål. Samtidig er vi hos Sun Design eksperter på området.

Hvad enten du ønsker dig alu persienner efter mål, træpersienner eller en helt tredje løsning, står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder kompetent rådgivning, så du kan være sikker på, at du tager det rigtige valg.

Er du generet af solens stråler i dit hjem, er der altså ingen grund til ikke at kontakte os og høre mere om dine muligheder med persienner efter mål allerede i dag.

Henvend dig via formularen​

Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mangeårig ekspertise

Det er din sikkerhed for, at du ender med den helt perfekte løsning. 

Gratis og professionel rådgivning

Vi står klar til at hjælpe dig med rådgivning inden for farvevalg, funktionalitet og design.

Hjælp til installation og montering

Vi hjælper dig gennem hele processen, fra valg til færdigt slutprodukt. 

Gardinbus på hele Sjælland

Vores gardinbus står altid klar til at besøge dit hjem og tilbyde dig personlig rådgivning.