GARDINBUS KØRER i hele LANDET

Hos Sun Design kan du få et gratis besøg af gardinbussen. Du finder primært gardinbussen i København og Nordsjælland, men vi kører også ud til resten af landet. I vores gardinbus kan du se alle de mange forskellige materialer, farver og designs, vi tilbyder. Samtidigt kommer vores gardinekspert gerne med professionelle råd og inspiration til, hvordan du vælger den helt rette gardinløsning til dit hjem.

Vi har i alt fem gardinbusser, så du kan få besøg af en gardinbus på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Vi har utallige typer af stofprøver i vores gardinbusser, så du kan se dine nye gardiner i dine egne hjemlige omgivelser. På denne måde får du et bedre billede af gardinerne, da du tydeligt kan se, om de passer til din indretning og stil i hjemmet. ​

Ved besøg af gardinbussen vil vores gardinekspert tilbyde professionel rådgivning. Hvis du er i tvivl om du bør vælge stofgardiner, persienner, lamelgardiner, rullegardiner eller noget helt tredje, står vi til rådighed med vores mange års erfaring. Vi tilbyder markiser, gardiner samt solafskærmning til private.

VORES GARDINBUS BESØGER OGSÅ VIRKSOMHEDER

Det er også muligt for din virksomhed at få besøg af vores gardinbus på Sjælland, Fyn eller i Jylland. Vi tilbyder et bredt sortiment og nøje tilpassede løsninger inden for markiser, gardiner og solafskærmning til erhverv.

Uanset hvilke ønsker og behov du har inden for markiser, gardiner og solafskærmning, så tilbyder vores eksperter rådgivning inden for valg af markise, opmåling så der kan skræddersyes gardiner eller markiser og hjælp til valg af gardiner og/eller solafskærmning.

Ligeledes får du også rådgivning inden for valg af stoftype og farver, så dine gardiner bliver en naturlig del af din indretning på kontoret eller i dit hjem.

Du kan ringe efter gardinbussen i hele landet på telefon 48​ 24 67 89 og få et uforpligtende besøg. Du kan også sende en mail til os på info@sun-design.dk eller bruge formularen til højre.

Henvend dig via formularen​

Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mangeårig ekspertise

Det er din sikkerhed for, at du ender med den helt perfekte løsning. 

Gratis og professionel rådgivning

Vi står klar til at hjælpe dig med rådgivning inden for farvevalg, funktionalitet og design.

Hjælp til installation og montering

Vi hjælper dig gennem hele processen, fra valg til færdigt slutprodukt. 

Gardinbus på hele Sjælland

Vores gardinbus står altid klar til at besøge dit hjem og tilbyde dig personlig rådgivning.