MARKISER – VI TILBYDER MARKISE MED ELLER UDEN MOTOR

Hos Sun Design finder du et meget bredt udvalg af markiser i flotte farver og designs. Vores mange års erfaring er din garanti for, at du får en professionel og kompetent rådgivning, når du skal købe og have monteret din nye markise til din bolig. Vi tilbyder markiser i København, Nordsjælland og resten af landet.

Vi tilbyder blandt andet altanmarkiser, kassettemarkiser, sidemarkiser, terrassemarkiser, vinduesmarkiser og pergolamarkiser. Vi har også et bredt udvalg af markise tilbehør og tilbyder markise service.

Du skal tage højde for flere faktorer, når du køber nye markiser. Til dels skal markiserne bruges til solafskærmning, men de skal også passe til bygningen og indretning i din bolig, så de falder naturligt ind i omgivelserne – her er farvevalget og størrelsen på markisen særligt vigtig.

Vi hjælper og rådgiver dig, så du ender med den helt rette markise, der harmonerer med din bolig og omgivelserne omkring. 

MARKISE MED MOTOR – ELLER UDEN MOTOR

Trænger din markise til fornyelse, behøver du ikke altid at købe en ny. Hos Sun-Design tilbyder vi nemlig at udskifte dugen eller lave service på din markise med eller uden motor. Her kan du meget ofte opnå en stor økonomisk besparelse ved at investere i en ny markisedug eller få lavet service af din markise med motor frem for at købe en helt ny markise

Ved installation af en markise med motor kan du styre din markise med én enkelt knap frem for håndsving. Vores markiser har fokus på brugervenlig funktionalitet og flotte designs.

Vi har et bredt udvalg af markiser og du er velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at vælge den mest optimale løsning.

KONTAKT OS OG FÅ KOMPETENT RÅDGIVNING

Har du spørgsmål til vores markiser eller ønsker du vejledning til hvilken type markise du skal have, så kontakt os endelig og lav en aftale om et møde.​ 

Du kan ringe til os på telefon 48 24 67 89, skrive til os på mail info@sun-design.dk eller bruge kontaktformularen her på siden. 

Markise til altan

Se udvalg af markiser til altanen

Kassettemarkise

Se udvalg af kassettemarkiser

Faldarmsmarkise

Se udvalg af faldarmsmarkiser

Pergola markise

Se udvalg af pergola markiser

Sidemarkiser

Se udvalg af sidemarkiser

Terrassemarkiser

Se udvalg af terrassemarkiser

Vinduesmarkise

Se udvalg af vindues markiser

Udvendigt rullegardin

Se udvalg af udvendigt rullegardiner

Markise tilbehør

Se udvalg af markise tilbehør

Markise service

Læs mere om markise service

Henvend dig via formularen​

Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Mangeårig ekspertise

Det er din sikkerhed for, at du ender med den helt perfekte løsning. 

Gratis og professionel rådgivning

Vi står klar til at hjælpe dig med rådgivning inden for farvevalg, funktionalitet og design.

Hjælp til installation og montering

Vi hjælper dig gennem hele processen, fra valg til færdigt slutprodukt. 

Gardinbus på hele Sjælland

Vores gardinbus står altid klar til at besøge dit hjem og tilbyde dig personlig rådgivning.